Beste leden,

Ook dit jaar doen wij weer mee aan de actie Clubsupport van de Rabobank voor leden van de Rabobank. Als lid van de Rabobank kun je je stem uitbrengen op Vogelvereniging Zang en Kleur (maximaal 2 stemmen) en je steunt daarmee de Vogelvereniging. Hoe meer stemmen er op Vogelvereniging Zang en Kleur word uitgebracht hoe meer geld de vereniging krijgt.

Dus stem allen op onze vereniging en promoot onze Vogelvereniging zoveel mogelijk. Bij buren, familie en vrienden elke stem is er één! Als een ieder de vereniging promoot om zoveel mogelijk stemmen te krijgen kan het een mooi bedrag opleveren. Let op het stemmen kan nog tot 25 oktober dit voor diegene die nog niet gestemd hebben. Hoe werkt het stemmen?

Namens Vogelvereniging Zang en Kleur alvast hartelijk dank voor uw stem!

Rabo ClubSupport | Loaah