Vogelvereniging Zang en Kleur afd. Nijverdal/Hellendoorn organiseert weer haar onderlinge vogelshow voor haar leden.

In P.V. Vitesse aan de Veldsweg 11 te Nijverdal. Van 7 t/m 9 november 2019.

De digitale inschrijving sluit 26-10-2019 om 23.59 uur en men kan ook de formulieren voor 26-10-2019 inleveren bij het TTbestuur.

Dinsdag 5 november worden de vogels ingebracht.

Op woensdag 6 november worden de vogels gekeurd door 4 keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebber(NBvV) .

Donderdag 7november om 19.30 zal de tentoonstelling voorzitter Dhr. J.Scholten de prijswinnaars bekend maken van de onderlinge vogelshow van Vogelvereniging Zang en Kleur afd. Nijverdal/Hellendoorn.

De organisatie verwacht weer een groot aantal vogels voor deze show er zullen vele soorten en kleuren vogels te bewonderen zijn zoals: Kleur en Postuur kanaries, Tropische vogels, Parkieten en Duiven.

Er zijn gratis vogelbladen en informatiefolders voor de bezoekers om mee te nemen.

Openingstijden:

donderdag:  7 Nov van 20.30 tot 22.00 uur

Vrijdag:       8Nov van 13.00 tot 22.00 uur

Zaterdag:    9 Nov van 10.30 tot 16.00 uur

Gratis entree

Tijdens deze Tentoonstelling zal er ook een verkoopklasse van vogels aanwezig zijn waar de bezoekers de mogelijkheid hebben om vogels te kopen.

Voor de jeugd is er een kleurplaatwedstrijd men kan de kleurplaten tijdens de show inleveren en anders bij de Firma Wibbelink. Dat kan tot 14 november de winnaars krijgen bericht.

Voor zowel de allerkleinsten en grotere jeugd zal er een prijs zijn.

Er zal tijdens de show door het rad van Fortuyn worden gepresenteerd met leuke prijzen al met al een leuke show die je niet mag missen.

De vogels worden tijdens de show gevoerd met het zaad van de firma Wibbelink